Company Logo

10.3.2018  Burza Feeder Klub Třebíč ve spolupráci s DDM – Třebíč.

 

Ráno v sobotu jsme uspořádali tradiční rybářskou burzu v prostorách DDM-Třebíč. Když jsme poprvé začali pořádat burzu, tak jsme měli okolo sedmi prodejních stolků, letos jich bylo 25. To nás těší, že o burzu je zájem, jak ze strany prodávajících, tak ze strany návštěvníků. Výhodou rybářské burzy je, že rybářské vybavení lze koupit za super ceny. Co mě letos zaujalo byly Woblery, které stojí v obchodě 200 Kč, tak na burze jsem je pořídil za 65 Kč, samozřejmě ještě nepoužití.

Burza začala

Pruty od Shimana Tribal za 1400 Kč, feederové krmítka, udice, navijáky, vlasce, háčky, děšníky, spacáky, krmení a mnoho dalších věcí za zlomek ceny. Burza se rozjela na plné obrátky v 8.30 h a byl nával. Na burze jsme měli i občerstvení, aby návštěvníci měli veškerý servis. Z burzy nikdo neodcházel s prázdnou, což nám udělalo radost. Naši mládežníci si hlavně koupili krmení a feederová krmítka, které už brzy budou potřebovat.

Zboží bylo hodně

Burza se blížila ke konci a prodejci byli spokojeni se svým výdělkem, jeden nám dokonce daroval do kroužku 60 feederových  krmítek, které rozdělíme mezi mládežníky, co nám pomáhali na burze. Tak jsme uklidili stoly, zametli a zase za rok. Moc děkujeme DDM- Třebíč za prostory a Miloši Fialovi za pomoc na burze.

                                                                                                                        Erikxon

Honza prodával feederová krmítka

 

Burza v plném proudu

 

Erik měl na starosti občerstvení

 

Prodejce woblerů za super ceny

 

Stánek boilí

 

Burza byla plná



Breadcrumbs


created by Pavel Svoboda, © 2012.